dinsdag 25 januari 2011

Bijeenkomst kantoren

Begin januari was ik op een netwerkbijeenkomst en naar aanleiding daarvan plaatste ik een bericht over de enorme leegstand van kantoren in ons land. Vandaag hadden we een brainstorm-bijeenkomst van een groepje ge├»nteresseerde mensen die daar wel oplossingen voor zouden willen zoeken. In totaal staat er 6.500.000m2 aan kantoren leeg. Daarnaast zijn er ook nog vele vierkante meters bij bedrijven die in een te groot kantoor zitten. We hebben het dus over een immens probleem, wat alleen maar groter wordt omdat er nog steeds kantoren bijgebouwd worden. We waren met 5 mensen met allemaal een verschillende achtergrond en verschillende redenen waarom de leegstand van kantoren ons wat deed. 
Mijn idee was om hier het resultaat van de brainstorm-bijeenkomst neer te zetten, maar er is iets heel anders uit gekomen. Omdat ik dat idee hier nog niet prijs kan geven, moeten jullie nog even wachten. Als alles goed gaat, krijg ik uiterlijk volgende week dinsdag van iedereen een mail en dan gaan we verder kijken. Ik vind het allemaal heel erg spannend en heel, heel, heel misschien kan dit zelfs tot een baan of zzp-werk leiden.

En nee, ons mailaccount werkt nog steeds niet, maar ik kon een oud mailadres weer activeren. Dus ik ben voor noodgevallen weer bereikbaar. Maar ik heb geen idee wat ik aan belangrijke of leuke dingen nu heb gemist.

2 opmerkingen:

  1. Spannend, ben benieuwd. Krijg het idee dat gemeenten industrieterreinen bewust laten verpauperen zodat alle gezonde bedrijven wegtrekken naar nieuwe terreinen... meer inkomsten voor de gemeente? Kan er een paar leuke verhalen over vertellen.

    Succes in elk geval, ben benieuwd wat je nu precies gaat doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bij de bijeenkomst waren 2 mensen die veel voor en met vastgoedbedrijven hebben gewerkt en het plan wat we nu hebben verzonnen bestaat nog niet. Om te voorkomen dat iemand anders er mee aan de haal gaat, zullen we het nog even stil moeten houden. Maar als het gaat werken zou dat echt heel leuk zijn. Spannend en geduld hebben (niet altijd mijn sterkste kanten).
    Op de rest van je reactie kom ik nog wel eens een keer terug.

    BeantwoordenVerwijderen