dinsdag 20 november 2012

Het betere "jatwerk"

Vorige week las ik het blog van Mevrouw Op de bank
Zij had van haar man een heel leuk cadeautje gekregen. Af en toe ben ik hebberig en ik wou dat ook. Vrijdag tijdens het doen van de boodschappen de bijbehorende pot pindakaas gekocht en daarna Man lief aangekeken: Kijk eens wat voor iets leuks ik op internet gezien heb! Zaterdagmorgen liep Man bij mijn opstaan al met planken door de tuin richting garage en een paar uur later had ik er ook 1, opgehangen en wel. De vogels hebben dezelfde dag hun luxe voedergelegenheid gevonden en inmiddels is de pot pindakaas al half leeg. Vanuit de keukentafel heb ik er perfect zicht op.
Man van Mevrouw Op de bank: namens de vogels bij ons in de tuin, hartelijk bedankt voor het lieve cadeautje aan uw vrouw.


2 opmerkingen:

 1. Haha wordt jij ook al hebberig van sommige dingen? en het zijn nooit dure dingen maar inderdaad zo een pindakaashuisje wil ik ook.
  Verder wil ik je bedanken dat je altijd zo lief reageert op mijn verhalen en altijd meedenkt. Je bent een schatje.Daarbij ook nog intelligent en begaafd en laat toch eens die onzekerheid los. Je kan zoveel. Wat erg he dat angst en onzekerheid ons zo vaka tegenhoudt om dingen te doen.
  Ook wil ik zeggen ; je vind je salaris niet belangrijk maar weet wel dat geld ook vrijheid betekent. De vrijheid om uit een relatie te stappen bijvoorbeeld als je dat zou willen en een woning te huren die naar je zin is. Of een LAT relatie te hebben met je man.

  Je bent een toppertje en wees trots op jezelf. Ik ben het op jou in ieder geval als ik lees dat bazen je graag willen hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk! En wat lief dat je Man hem meteen voor je heeft gemaakt! Het is zo leuk om naar de vogeltjes te kijken! Ik vraag mezelf wel eens af wie er nou gelukkiger wordt van dat vogelvoer: de vogels of ik? Ik denk toch ik :-).

  BeantwoordenVerwijderen