zondag 25 november 2012

Dit is heel raar

Afgelopen woensdag had mogelijk toekomstige baas gezegd dat hij uiterlijk vrijdag zou laten weten of ik de baan gekregen had want hij wilde dat er maandag iemand ging beginnen. De spanning steeg tot bijna ondraaglijke hoogte en ik vraag me nog steeds af of ik wel leuk gezelschap voor mijn vriendin was. Een vriendin wilde wel een jas van mij overnemen in ruil voor een etentje, en dat etentje was vrijdag. Voor mij was het in ieder geval fijn dat ik tegen iemand aan kon "zeuren" en dat ik niet in mijn eentje naar de telefoon zat te staren.
Tegen 17.45 uur, in overleg met Vriendin, gebeld en een berichtje op de voicemail achter gelaten. Verder geen bericht meer ontvangen en niks meer gehoord.

Zowel mijn loopbaandviseur als ik hadden de indruk dat mogelijk toekomstige baas een integer iemand is die voor moeilijke gesprekken niet wegloopt. Als hij niet voor mij zou kiezen maar voor die andere vrouw dan ben ik ervan overtuigd dat hij mij dat gewoon zou zeggen in plaats van niks meer van zich te laten horen. Er moet dus iets anders aan de hand zijn of loopbaanadviseur en ik hebben ons enorm vergist. Ik wil best toegeven dat ik mij in mensen kan vergissen (ik heb de neiging om mensen het voordeel van de twijfel te geven) maar ik geloof wel dat mijn loopbaanadviseur een goede mensenkennis heeft.

Dus ik pieker mij suf wat de reden kan zijn waarom mogelijk toekomstige baas niets meer van zich heeft laten horen en dan is een grote portie fantasie geen handige eigenschap. In het meest gunstige geval is hij van zijn telefoon beroofd en in het meest ongunstige geval is hij met de auto in de sloot beland en ligt hij nu in het ziekehuis.
De praktijk zal vast anders zijn en dan zal ik vast vinden dat hij mij, uit fatsoen, even een sms-je had moeten sturen. Ik weet wel dat ik op dit moment dat hele baanzoekgebeuren meer dan spuugzat ben.

3 opmerkingen:

  1. óf hij weet gewoon nog niks !!!
    Niet wanhopen en positief blijven..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Schijnt heel normaal te zijn hoor dat ze zich niet precies aan hun afspraak houden. Neemt niet weg dat dat wachten je helemala gek kan maken. Veel succes en je hoort het vast morgen. liefs

    BeantwoordenVerwijderen