vrijdag 11 februari 2011

Mijn nieuwsgierigheid heeft gewonnen

Op dit moment zit ik met mijn lunch en spierpijn achter de pc.
Normaal gesproken ga ik altijd op donderdagavond, samen met de buurvrouw, naar de sportschool. Zij doet spinning, ik doe zumba. Helaas kon ik gisteravond niet en daarom heb ik de les vanmorgen ingehaald. Alleen dan geen zumba maar pilates. Ze zeggen dat je bij zumba elke spier in je lichaam gebruikt, maar daar geloof ik na vandaag niets meer van. Of ik moet bij zumba fanatieker worden, dan kan natuurlijk ook ;-).


Na de sportschool zat ik vol goede voornemens voor vandaag. Ik heb vanmiddag geen afspraken dus alle tijd om nu eindelijk eens wat hoofdstukken van mijn opleiding frans te doen. Maar ik ben gezwicht. Mevrouw Snoeshaan heeft voor Valentijn het varkentje Molly gemaakt klik hier voor een afbeelding en een paar posts verder heeft ze het patroon geplaatst. Nu heb ik iets met varkens en ik ben altijd nieuwsgierig naar nieuwe technieken. Gewoon kijken hoe het werkt. Meestal blijft het bij een eenmalige actie, maar dan heb ik het wel een keer geprobeerd en er weer wat van geleerd. Dus in plaats van verstandig te zijn en:
- mij bezig te houden met mijn opleiding frans
- eerst sokken af te breien
- eerst een vestje af te breien
- het breimachine-vestje in elkaar te zetten
- het beloofde breimachinepatroon voor de sjaal te maken (met foto)
Ben ik dus met (weer) een nieuw project begonnen, het haken van mijn eigen Molly. Ik weet zeker dat ik daar vanavond spijt van ga hebben (zie ook mijn post over tijdschuld :-) ). 
Het leven is soms best zwaar als je enthousiast en nieuwsgierig bent en van uitdagingen houdt :-).

1 opmerking:

  1. Foei, Stuiter!

    Nee hoor, onwijs leuk dat je een poging doet om je eigen Molly te maken, ik zou het super vinden als je me een foto stuurt!

    Pas wel op, het is verslavend, dat haken..

    BeantwoordenVerwijderen