woensdag 18 mei 2011

Soms is het zo simpel

Het was deze week een enorm hectische week waarin vele ballen in de lucht gehouden moesten worden, of netjes worden opgevangen om ze (tijdelijk) in een doosje te doen. In de tussentijd zit ik dan vooral te zoeken naar manieren om het vol te houden, gaten te vinden in agenda's en dergelijke. Daarbij in de veronderstelling verkerend dat ik daarmee goed bezig ben.

Ik zat er uiteindelijk helemaal naast. Er is maar 1 ding wat in zo'n situatie helpt om vol te houden, alleen had ik hulp nodig om het te ontdekken: een hele stevige, welgemeende knuffel (hoewel meer dan 1 natuurlijk ook mag).

Zo simpel en zo effectief. Even gezien worden en erkenning krijgen. Een klein rustpuntje in een hectische week.

3 opmerkingen:

  1. En ja dat helpt. En heeft een mens nodig. Ik wel in ieder geval. Had ik al gezegd dat mijn collegae ook al emmers in de douche hebben? Groetjes en tot donderdagavond!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gaat het daar niet bij iedereen om? Want waar blijf je nog als mens zonder gezien te worden en erkenning.... Dat is m.i. je bestaansrecht! Mooi geschreven dat jij dat ook zo voelt. Laten we er een les van leren en het bij anderen niet vergeten, tóch??

    BeantwoordenVerwijderen