dinsdag 24 mei 2011

Een award gekregen

Gisteren las ik op de blog van Frederique dat ik een award heb gekregen. Ik loop nog niet zo heel lang mee in blogland maar ik had al lang in de gaten dat Frederique alom gerespeteerd en gewaardeerd wordt om haar blog en haar integriteit en warme, hartelijke persoonlijkheid. Als zo iemand je dan een award geeft dan voel je je even heel erg bijzonder. De eer om mensen blij te maken met een award ligt nu bij mij. Ik ga daar een paar nachtjes over slapen.

Het deed me ook direct denken aan de eerste award die ik gekregen heb. Die kreeg ik van Singlemam en die award heb ik ook nog niet doorgegeven. Ik was er al wel mee bezig en had de post met toekenning van die award al als concept opgeslagen want ik moest de blogadressen nog controleren. Vervolgens gingen mensen dood, overleed mijn auto en bleek ik ziek te zijn. Tegen de tijd dat ik weer aan die award dacht, was in blogland de awardperiode weer gaan luwen. Het leek mij niet raadzaam om het vuurtje weer op te stoken door awards uit te gaan delen. Maar ik bedenk me nu dat het niet eerlijk is geweest tegenover Singlemam om haar dit niet even uit te leggen. Mijn excuses en dan hierbij alsnog de uitleg waarom ik de award die ik van jou gekregen heb, nooit "officieel" geaccepteerd heb.
En dat terwijl jouw motivatie om mij die award te geven, voor mij bijna levensveranderend is geweest.

Ik zal binnenkort met Man om de tafel gaan zitten zodat hij mij kan helpen met het knip-en-plakwerk om beide awards met plaatje en bijbehorende tekst in een post te krijgen en dan zal ik beide awards uitreiken.

4 opmerkingen:

 1. Je hebt hem verdiend! Ik hoop dat andere mensen je blog net zo gaan waarderen als ik. Ik vind je schrijfstijl erg leuk en kijk elke dag wel even op je blog.

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met je award! Het is altijd heerlijk om waardering te krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Stuiter, echt met mijn hand op mijn hart, het was me geheel niet opgevallen dat je hem helemaal nooit hebt doorgegeven. En eigenlijk zou ik willen zeggen: Maak je er ook niet te druk om. Een waardering krijgen is leuk maar wanneer een compliment meebrengt dat je naar een spelt in een hooiberg moet gaan zoeken (een log dat nog geen liefbste blogger award heeft gekregen) dan schiet het zijn doel een beetje voorbij.

  Wel bijzonder dat je de motivatie bijna levensveranderd noemt. En dat terwijl je zo'n LEUK maf mens met het hart op de goede plaats bent :)
  Ik waardeerde je al en ben je in de loop van afgelopen maanden ook nog steeds meer gaan waarderen. Je hebt een scherpe kijk op zaken, je reakties op mijn log worden dan ook zeer gewaardeerd en ik vind het altijd leuk om hier even bij te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen