donderdag 14 februari 2013

Spannend en niet spannend

Vandaag zou ik de uitslag van de Give Away bekend maken. Dat is niet spannend omdat maar 1 iemand er belang bij had. Ik heb haar inmiddels laten weten dat ze heeft "gewonnen".

Het is ook niet spannend meer wat de tandarts in het ziekenhuis vandaag over het gebit van Man gaat zeggen. Man is namelijk geveld door een zware verkoudheid en ligt nu met een snotterneus en koorts in zijn bed. De afspraak is uitgesteld tot over 2(!) maanden. Ik vind 2 maanden extra wachten wel erg lang maar aan de andere kant krijgen we daardoor wel een paar maanden meer om te sparen voor de zeer waarschijnlijk benodigde gebitsrenovatie.

Wel spannend is wanneer de baby van de overburen komt. Ze is voor vandaag uitgerekend. Bij het opstaan is het eerste wat ik doe (ja, ik weet dat het erg is ;-) ), kijken of de werkauto van de overbuurman op de oprit staat of niet. Indien nee, dan is het nog niet gebeurd/zo ver. Indien ja, dan zou het er wel eens aan kunnen komen. Zij ziet er inmiddels echt tonnetje rond uit.

Wat ook spannend is; is dat ik vanmiddag naar de loopbaanadviseur moet. Als zij tevreden is over mijn huiswerk tot nu toe dan krijg ik groen licht voor de volgende fase. Daarnaast kreeg ik vanmorgen een mail van mogelijk toekomstige baas dat komende week spijkers met koppen worden geslagen. Alweer afwachten en toch weer spannend.

2 opmerkingen:

 1. Spannend allemaal! Ik ga mee duimen voor jou!
  en natuurlijk ook een beetje voor je overburen....dat ze een vlotte
  bevalling mogen hebben.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind t helemaal niet raar dat je de overburen in de gaten houd. Dat is toch gewoon belangstelling en interesse tonen in de ander?
  Ik ga ook lekker voor je duimen . Baat t niet dan schaadt t niet he?
  En die tanden..... echt onbetaalbaar. Ik ben zo blij dat mijn man het voor mij wilde betalen. Ik zag gisteren op Tv iemand met een heel lelijk gebit en ik dacht; dat iemand daar niets aan laat doen maar meteen dacht ik; he ik weet wat t kost ik heb de mazzel dat Lief er is en dat heeft niet iedereen natuurlijk.
  dikke knuffel van mij.

  BeantwoordenVerwijderen