vrijdag 22 februari 2013

Geen loze woorden

Een kleine baanupdate.

Gisteren had ik een telefoontje van Mogelijk toekomstige baas gemist. Balen, want ik wist dat ze deze week een belangrijke vergadering zouden hebben waarin (eindelijk) mijn aanstelling definitief zou worden. Direct teruggebeld, voicemail ingesproken en (weer) wachten. Geen telefoontje.

Vanmorgen voor de zekerheid met de bus naar de stad gegaan in plaats van met de auto omdat ik in de auto geen handsfree-mogelijkheid heb. Een goede gok want in de bus kreeg ik een telefoontje van Mogelijk toekomstige baas. Van de 3 mensen die de beslissing over mijn aanstelling moeten nemen ligt er nu nog maar 1 dwars. Mogelijk toekomstige baas is het zo meer dan zat dat hij gedaan heeft wat hij tegen mij gezegd heeft dat hij zou doen: Hij heeft de aandeelhouders laten weten dat hij ontslag neemt als ik niet met ingang van 1 maart begin. En meer dan dat, hij heeft ook laten weten dat hij dan voor zichzelf gaat beginnen en daar is de nieuwe aandeelhouder niet blij mee (zacht uitgedrukt).

Nieuwe aandeelhouder heeft komende week een gesprek met de holding en dan is het buigen of barsten. En als Mogelijk toekomstige baas voor zichzelf gaat beginnen heeft hij ook een rechterhand nodig. Er zijn dus nog volop kansen voor mij.

2 opmerkingen:

  1. heel knap en optimistisch dat je er nog steeds vertrouwen in hebt dat het goed komt

    Berber

    BeantwoordenVerwijderen