zondag 20 november 2011

Kriebels in mijn buik


Bron: www
 Toen CSI voor het eerst op tv kwam, moest ik er niet veel van hebben. Ik heb nog wel eens de neiging om bij voorbaat tegen dingen te zijn die een hype zijn. Maar tijdens een avondje zappen, kwam het langs en was ik verslaafd. En dan met name aan Gil Grissom. Daar zou ik wel graag een beschuitje mee willen eten :-).
Mijn activiteiten werden om de uitzendingen heen gepland en anders wist ik wel wanneer de herhaling werd uitgezonden.
Ik was dan ook diep bedroefd toen Grissom uit de serie werd geschreven.

Bron: www

Lange tijd was ik stuurloos. Er kwamen wel politieseries langs, vooral op zaterdag zat ik hele avonden naar N.et.5 te kijken, maar het was het toch niet.
CSI Miami had ik wel eens gekeken, maar geen enkele serie had een vervanger van Grissom. Ik werd er niet vrolijk van, totdat CSI New York langs kwam. Deputy Mac Taylor kwam aardig in de buurt. Stoer, sexy uiterlijk met een betrokken hart. Hij mocht blijven. Mijn verslaving aan CSI New York is minder dan aan de eerste CSI, maar ik vermaak me er wel mee.

Totdat mijn huidige held over het scherm denderde:Bron: www
Leroy Jethro Gibbs, special agent bij NCIS.
S.bs6 zent op dinsdag 2 afleveringen achter elkaar uit: het nieuwste seizoen en daarna een oudere aflevering. En weer worden mijn activiteiten om de uitzending heen gepland. Als ik niet kan kijken, krijgt Man instructies om het op te nemen en kijk ik later. Zelfs wel meerdere keren achter elkaar.
Kriebels in mijn buik.

5 opmerkingen:

 1. Volgens mij kun je al die series ook op dvd kopen toch? Blijft het kriebelen...... :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben echt helemaal geen televisiekijker, ik zit dan meestal te haken of met de laptop op schoot. Echter zet ik hem uit en leg ik haaknaalden weg voor expeditie Robinson, niet om de kandidaten, maar omdat ik het echt heel leuk vind om te kijken. Hetzelfde geldt een beetje voor Hollands Next Topmodel, maar veel minder. Daar kijkt meneer Snoeshaan wel altijd naar, ik zal eens vragen of dat ook met kriebels te maken heeft...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier nog een fan van CSI. Grissom em Mac Taylor heb ik op dvd. Heerlijk!

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben helemaal fan van Abby. Helemaal sinds we met een paar vrienden haar halsband ontdekten, en dat een nieuwe dimensie gaf in het kijken: wie is haar Baasje? De meningen zijn verdeeld: Gibbs of Dinozzo xD

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Alynia: Abby is ook leuk en volgens mij is Gibbs haar baas.
  Bloem: mijn geheugen is tegoed voor DVD's. Die ken ik na hooguit 2x kijken uit mijn hoofd en dan is het niet leuk meer.

  BeantwoordenVerwijderen