dinsdag 5 juli 2011

Ik ben het zat!!!!

Lieve wie of wat dan ook die daar ergens in de kosmos over mijn levensbestemming gaat,

Ik loop nu meer dan 40 jaar op deze wereld rond. In die tijd heb ik hard mijn best gedaan om aan de hand van rotsblokken en steentjes duidelijk te krijgen hoe ik mijn leven in zou moeten richten. Ik zal heel eerlijk toegeven dat dat met vallen en opstaan is gegaan, maar dan hadden jullie soms betere aanwijzingen moeten geven. Ik heb in ieder geval geprobeerd naar eer en geweten mijn leven te leven en te handelen.

Om nog duidelijker te krijgen welke richting het beste bij mij past, ben ik een loopbaantraject begonnen en doe ik mijn best te leren leven met de lichamelijke beperkingen die jullie mij opgelegd hebben (oké, misschien was die ziekte 30 jaar geleden een rotsblok wat ik over het hoofd heb gezien). Ik doe dus hard mijn best te worden die ik worden moet.

Maar de laatste tijd heb ik sterk het gevoel dat jullie mij duidelijk willen maken dat ik op de verkeerde weg zit. Want jullie blijven steeds weer extra dingen op mijn bordje gooien. Nu zitten we te wachten op het 3e overlijden in de familie van Man van dit jaar. En waarom moet nu juist op dit moment, de verhoudingen binnen mijn familie op scherp worden gezet? Ik sla gemakshalve alle overige dingen van het afgelopen 4 maanden maar even over.

Ik doe mijn best om positief te blijven, bijvoorbeeld door te denken dat ik aan het einde van beide trajecten een hoop achterstallige zooi opgeruimd heb. Maar dat kost wel heel erg veel moeite. Dus lieve wie of wat dan ook daarboven, ik vind het op dit moment wel even genoeg. Ik vraag niet of jullie helemaal geen obstakels op mijn weg willen zetten, maar met een tijdelijke zomerstop zou ik wel heel erg blij zijn.

5 opmerkingen:

 1. Heftig ..
  Ik hoop dat je wat rust ga krijgen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Poeh... jij bent denk ik vooral aan rust toe. Ik duim voor je!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje... even geen woorden.

  Heel veel sterkte.

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sterkte in deze moeilijke tijd voor U. ..en toch heeft Die hierboven het beste met je voor. Lees eens een stukje in de bijbel te beginnen met het evangelie van Johannes.

  BeantwoordenVerwijderen