maandag 30 september 2013

Sorry!

De afgelopen maanden waren hectisch en vooral niet leuk. In de praktijk vertaald komt dat neer op "stand overleven" en zorgen dat de meest noodzakelijke dingen gedaan worden die gedaan moeten worden.

Het voorproefje kwam al met de mededeling van Man dat hij liever alleen op vakantie wilde, hoewel mededeling niet de lading dekt. Coach en ik zien dat hij dat wel heel graag wil en proberen Man dan zover te krijgen dat hij ophoudt met sociaal wenselijk gedrag.
Eind juni werd duidelijk dat Man niet alleen liever alleen op vakantie wilde maar ook ons huwelijk (tijdelijk) wilde ombouwen naar een LAT-huwelijk. We houden heel veel van elkaar maar het lukt ons niet een manier van communiceren te vinden waar we allebei gelukkig van worden.

Op dat moment speelde ook de vraag of ik voor mijn werk (vanaf toen 1 oktober nu per 1 november) bereid en in staat was om voor woon-werkverkeer 1 uur tot 5 kwartier in de auto te zitten, enkele reis. De kansen die ik in de nieuwe BV zou kunnen krijgen waren wel dusdanig dat ik ze niet graag zou laten lopen.

Eén en één is twee, dus hebben Man en ik het besluit genomen om een LAT-huwelijk te proberen terwijl ik mijn baan achterna reis.
Gisteren heb ik mijn tijdelijke onderkomen voor de komende 7 tot 8 maanden betrokken.
Ik ben van plan om voor mijn nieuwe start in het leven ook een nieuw blog te maken maar daar was ik gisteren nog niet aan toegekomen.

Zodra ik mijn nieuwe blog heb aangemaakt vinden jullie hier de link.

2 opmerkingen:

  1. Hey Stuiter ik heb vaak aan je gedacht en vond t jammer dat je verdwenen was. Wat je relatie betreft; soms is houden van niet genoeg. Wel heel knap van je dat je verhuizen gaat maar vooral dat je je baan volgehouden heb. Petje af en veel sterkte en succes. liefs van mij.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wens je heel veel sterkte met alles en natuurlijk ook succes!!

    BeantwoordenVerwijderen